Welkom bij Villa Bob Winterberg

Winters uitzicht vanaf het balkon van appartement Mathilde in Winterberg - appartement huren - vakantiewoning te huur - vakantiehuis verhuur - wintersport - sneeuw - tuin - winter

Centraal in Winterberg ligt ons onder architectuur gebouwde vakantievilla bestaande uit twee appartementen. Appartement Bob 1 voor 13 personen en Bob 2 voor 6 personen.
De appartementen hebben ieder hun eigen voordeur, maar door de appartementen intern met elkaar te verbinden kan het huis als één geheel gehuurd worden voor maximaal 19 personen.
Vanaf de straatkant bereikt u de voordeur van het 13 persoons appartement Bob 1 welke de bovenste vier verdiepingen tot haar beschikking heeft. Via de tuinkant d.m.v. trap langs het huis naar beneden bereikt u ons zes persoons appartement Bob 2 welke zich op de onderste verdieping van de woning bevindt.
Ons vakantiehuis ligt op loopafstand van het skigebied Kappe in Winterberg, vanwaaruit alle skipistes en langlaufloipes in het gebied rondom Winterberg bereikbaar zijn. Ook mountainbikers en downhillers kunnen in Winterberg hun hart ophalen, want het uitgebreide bikepark ligt aan het einde van de straat op nog geen 50 meter afstand. Vanuit het huis bent u binnen 5 minuten midden in de natuur en binnen +/- 15 minuten lopen in het centrum van Winterberg.
Op slechts een kleine 3 uur rijden van Utrecht beland je in winterberg in een compleet andere wereld, waar naast het skiën in ieder seizoen veel is te doen.